Tekmovanje v reševanju študije primera za dijake


Tekmovanje Reševanje študije primera

Avtor objave: Ksenija Domiter Protner, Datum objave: 7. 1. 2021, Datum poteka: 21. 1. 2021

Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru bodo v januarju 2021, skupaj z Gimnazijo Franceta Prešerna organizirali usposabljanje in tekmovanje v reševanju študije primera (case study) za dijake. Gre za dogodek, ki vsako leto privabi k sodelovanju dijake različnih srednjih šol, ki poiščejo zelo zanimive in kreativne rešitve za konkreten zadan poslovni izziv.


 

Tokrat bo usposabljanje in tekmovanje potekalo na daljavo, preko orodja MS Teams, in sicer 18. in 21. januarja 2021.K sodelovanju so vabljeni dijaki, ki bi radi spoznali metodo študije primera, pridobili dodatne kompetence pri reševanju konkretnih izzivov iz okolja in osvojili znanja o pripravi rešitve za konkreten poslovni izziv. K sodelovanju in v pomoč dijakom, so vabljeni tudi njihovi mentorji, ki se bodo prav tako lahko pobližje spoznali z metodo študije primera in dijakom pomagali iskati kreativne rešitve, ki bodo na tekmovanju v reševanju študije primera ocenjeni s strani komisije tekmovanja in razglašene s strani podjetja, ki bo podalo izziv tekmovanja.


 


Podrobnosti o sodelovanju na izobraževanju in tekmovanju v reševanju študije primere boste našli tudi na spletni strani: http://studiraj.fov.um.si/studijaprimera.html.


Rok za prijavo je 13. 1. 2021.