nazaj na 170. obletnico

170 zgodb Prve - oddaja zgodbe

Prosimo, da skrbno preberete navodila za izpolnjevanje obrazca:

  • minimalno število znakov je 600 znakov s presledki,
  • maksimalno število znakov je 3500 znakov s presledki,
  • potrebne so slike visoke resolucije (večje velikosti).

Izbrane zgodbe bodo na voljo v tiskani in elektronski obliki na spletni strani. Zgodbe, ki ne bodo oddane v skladu z navodili, bodo zavržene. V primeru dodatnih vprašanj pošljite elektronsko sporočilo na elektronski naslov 170zgodb@prva-gimnazija.org.* Vaš naziv bo javno viden in bo prikazan ob besedilu.


* El. naslov za odgovor na oddajo ali za naslovnika kopije el. sporočila;


* Geslo je navedeno v oklepajih (geslo: "170 ZGODB PRVE");

Dodatne informacije (neobvezno)


* Čas dogodka, kraj, povezava do družabnih omrežij ipd.

Urejanje besedila


* Vsa besedila bodo pregledana, overjena in po potrebi tudi dodatno urejena. Nekateri stili bodo morda zaradi varnostnih razlogov odstranjeni.
* Minimalno število znakov je 600 znakov s presledki.

Priloge k besedilu

Sprejemamo zgolj slikovne datoteke (končnica ".jpg" ali ".png"). Vsaki prilogi lahko določite naziv ali jo na kratko opišete. Oddaja zgodbe lahko traja dlje, če so priloge večje velikosti. Vse priloge bodo po posredovanju odstranjene.

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Vaše podatke bomo uporabili zato, da bomo lahko odgovorili na vašo zahtevo.

Obdelava in uporaba vaših podatkov temeljita na zakonskih določilih, ki upravičujejo take postopke z utemeljitvijo, da so potrebni za obdelavo vaše zahteve. Več informacij o tem, kako se vaše osebne podatke obdeluje, najdete tukaj.

Prosimo, bodite potrpežljivi, zaradi zaščite elektronske pošte lahko postopek traja dlje časa. Tudi velikost prilog vpliva na hitrost pošiljanja. Ko bo sporočilo obdelano, se bo spletna stran samodejno osvežila in Vas obvestila o stanju.