Lepotica na Maistrovem trgu.

--- Prve ne pozabiš nikoli.

Prijava na e-novice


Od 1. junija do 18. novembra bo našo šolsko spletno stran vsak dan popestrila ena od 170 zgodb, ki nastajajo ob našem visokem jubileju.

S prijavo na e-novice se strinjate s splošnimi pogoji in ste seznanjeni z določbami varstva osebnih podatkov (glej spodaj). Elektronski naslov za pošiljanje e-novic: novice@prva-gimnazija.org. Od spremljanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Elektronski naslov je potrebno po prijavi potrditi.

Določbe varstva osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov PRVA GIMNAZIJA MARIBOR od svojih naročnikov za namen prejemanje e-novic potrebuje: elektronski naslov.

Podatki se hranijo do preklica privoljenja za pošiljanje teh obvestil oziroma do zaključka kampanje.

Vaš elektronski naslov, na katerega boste v prihodnje prejemali e-novice, bo shranjen v podatkovno bazo šele, ko boste s klikom na to povezavo potrdili prejemanje e-novic.

Osebni podatki, ki jih posredujete, bodo varovani v skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov. Podatki niso posredovani tretjim osebam in se ne bodo uporabljali v druge namene.

Vselej imate pravico do informacij, popravka, izbrisa, omejitve in prenosljivosti svojih shranjenih osebnih podatkov. V omenjenih primerih lahko stopite v stik z nami po e-poštnem naslovu matej.kac@prva-gimnazija.org.

Če menite, da so z obdelavo vaših osebnih podatkov kršena zakonska določila, imate pravico do pritožbe pri organu za varstvo podatkov - Informacijskem pooblaščencu.

Prijavo na e-novice lahko kadarkoli prekličete. Na dnu vsakih e-novic najdete povezavo, s katero se brez težav odjavite od prejemanja e-novic.


Ogled pravnega obvestila